Senaste inlägg i bloggen

Publicerad 28 mars 2017
Handla online
Nu kan du bekvämt kolla igenom delar av vårt sortiment hemma, beställa och betala via Klarna och hämta sedan ut ditt köp hos oss i butiken. Du har 14 ... Läs mer »
Publicerad 20 februari 2017
Handla online
Vi hoppas redan i slutet av Mars månad kunna erbjuda en webshop med produkter där du kan handla hemifrån och hämta i butiken...Stay tuned!

Favoriter!

Mest efterlängtade leveranserna:
-Luigi Bianchi
-SAND
-Four.ten


Bäst just nu:
-Luigi Bianchi

Sedan januari 1960 har vi funnits i samma lokaler på Kungsgatan 57 i Umeå. Hos oss hittar ni ett brett sortimentet herrkläder som gör att du kan hitta kläder för alla tillfällen; såväl vardag som fest. På Gregers kan vi svenskt och internationellt mode!
Vår märkesmix gör att vi kan erbjuda er skor, kostymer, skjortor, slipsar, jackor, chinos, jeans och tröjor från de större modehusen i världen. Vår butik är fylld av såväl de senaste trenderna som klassiskt funktionella herrkläder.
Vi kan inte bara trender och mode, vi kan kläder och hur kläder bör behandlas för att behålla den fina kvalitet de har vid köptillfället! Vi vill därför gärna hjälpa er med tips gällande strykning, tvätt och basgarderob.
Som liten pojke finns det mycket att lära. Vi lär oss krypa, sitta, gå och prata. Sedan lär vi oss knyta en perfekt slipsknut! Har du missat har vi guiderna för dig, så nu finns inga ursäkter för en taskig knut längre!

GREGERS AB

 
Sedan 1960 har vi funnits i samma lokaler på Kungsgatan i Umeå.
 
Vi jobbar med kvalitet, ett fullständigt
sortiment och hög servicegrad.
 
Gregers är klädbutiken för modemedvetna män som vill ha det bästa av märkeskläder. Kläder med en egen karaktär och ett långt liv.

KONTAKTA OSS

 
Gregers AB
Kungsgatan 57
903 26 umeå
 
Tel: 090 - 12 13 50

ÖPPETTIDER

 
Mån-Fre: 11-18
Lördagar: 10-16
 
Detta är våra ordinare
öppettider, avvikande
öppettider hittar ni här.

NAVIGERA